Skip to content

Krepšeliai su lašiša: tinka ant bet kurio šventinio stalo

  • by
Krepšeliai su lašiša

Šie krepšeliai su lašiša gali papuošti bet kurį šventinį stalą, nes jie atrodo elegantiškai, o jų gaminimas yra labai paprastas. Tereikia turėti konditerinį maišelį su platesniu antgaliu – su juo išspausite kreminio sūrio įdarą ant krepšelių. Šio užkandžio įdaro skonis švelnus, neutralus, todėl jis turėtų patikti daugeliui.

Krepšelius naudojau iš trapios tešlos, jų galite rasti beveik visuose prekybos centruose. Kiek esu pastebėjusi, ilgiau pastovėjusių krepšelių vidus nesuminkštėja, tad šį užkandį galima paruošti ir iš anksto (tik stebėkite, kad agurkas neapdžiūtų). Jeigu neturite pirktinių krepšelių, galite jų greitai pasigaminti iš šaldytos sluoksniuotos tešlos. Taip pat jeigu turite mažų tartalečių formelių, galite pasigaminti krepšelius patys.

Krepšeliai su lašiša

Kokie gali būti kiti krepšelių įdarai?

Jeigu nenorite naudoti lašišos, ją galite keisti į ikrus. Galite juos naudoti vienus ar kartu su lašiša. Taip pat tinka keptos krevetės.

Įdarą galite pasigaminti iš virtų kiaušinių, majonezo ir krabų lazdelių mišrainės. Krabų lazdeles galite keisti šprotais, skumbre ar net fermentiniu sūriu.

Kaip pagaminti krepšelius su lašiša?

Įdaras: inde sumaišome kreminį sūrelį ir saujelę susmulkintų krapų. Su konditeriniu maišeliu (naudoti platesnį antgalį) išspaudžiame sūrelį ant krepšelių.

Krepšelių patiekimas: lašišą supjaustome juostelėmis. Po vieną juostelę suvyniojame ir įdedame į krepšelio šoną. Agurkus supjaustome labai plonai. Perpjauname per pusę, griežinėlį truputį sulenkiame ir įdedame ant kreminio sūrelio. Per vidurį įdedame krapų.

Kiti užkandžių receptai:

Įdaryti kiaušiniai su marinuotais agurkėliais

Krepšelių gaminimas
Krepšeliai su kreminiu sūriu
Tešlos krepšeliai
Vieno kąsnio užkandis
Įdaryti krepšeliai
Lašišos krepšeliai

Krepšeliai su lašiša

  • Porcijų skaičius: 20
  • 1 porcijos maistinė vertė: 31 kcal, angliavandenių 1,7 g, riebalų 2,3 g, baltymų 0,9 g
  • Paruošimo laikas: 20 minučių

Jums reikės:

  • 20 paruoštų trapios tešlos krepšelių
  • 100 g sūdytos lašišos (filadelfijos tipo)
  • 150 g kreminio sūrelio
  • trumpavaisio agurko
  • keletas krapų šakelių

Gaminimas:

  1. Inde sumaišome kreminį sūrelį ir saujelę susmulkintų krapų. Su konditeriniu maišeliu (naudoti platesnį antgalį) išspaudžiame sūrelį ant krepšelių.
  2. Lašišą supjaustome juostelėmis. Po vieną juostelę suvyniojame ir įdedame į krepšelio šoną.
  3. Agurkus supjaustome labai plonai. Perpjauname per pusę, griežinėlį truputį sulenkiame ir įdedame ant kreminio sūrelio. Per vidurį įdedame krapų.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *