Skip to content

Įdaryti kiaušiniai su marinuotais agurkėliais: papuoš jūsų velykinį stalą

Įdaryti kiaušiniai

Šie įdaryti kiaušiniai ant Velykinio stalo atrodys patraukliai ir tikrai norėsis jų paragauti! Nors įdarytus kiaušinius dažniausiai gaminame tik velykiniu laikotarpiu, bet jie tinka ir paprastą dieną, kai norisi greito, gardaus ir sotaus užkandžio. Žinoma, įdaryti kiaušiniai tinka ir pusryčiams.

Nors šių kiaušinių receptas yra klasikinis, bet papuošėme juos neįprastai – su mažais raugintais agurkais. Jie suteikė ir įdomesnį vaizdą, ir papildomą skonį.

Norint gražiai pateikti įdarą, reiktų naudoti konditerinį maišelį su platesniu antgaliu. Jeigu neturite tokio maišelio, galite naudoti arbatinį šaukštelį.

Įdaryti kiaušiniai

Įdarytų kiaušinių idėjos

Įdarytus kiaušinius galite gaminti su avokadu ar kokia nors žuvimi, pavyzdžiui, puikiai tiks tunas, skumbrė, šprotai ar sūdyta lašiša. Majonezą galima keisti kreminiu sūreliu, graikišku jogurtu ar rikota. Taip pat galite naudoti įvairesnius prieskonius: karį, česnakų granules, aitriąją papriką. Pupuoškite įdarytus kiaušinius su ridikėlių skiltelėmis, krapais, petražolių lapeliais, alyvuogėmis, kaparėliais.

Kaip pagaminti įdarytus kiaušinius?

Kietai išsiverdame kiaušinius, juos perpjauname per pusę, išimame trynius. Trynius sutriname šakute ir sumaišome su majonezu bei garstyčiomis, pagardiname druska ir juodaisiais pipirais. Su konditerinius maišeliu išspaudžiame įdarą ant baltymų. Papuošiame raugintų agurkėlių puselėmis.

Įdarytų kiaušinių produktai
Kiaušiniai įdaryti
Įdaryti kiaušiniai receptas
Farširuoti kiaušiniai

Įdaryti kiaušiniai su marinuotais agurkėliais

  • Porcijų skaičius: 6
  • 1 porcijos maistinė vertė: 84 kcal, angliavandenių 0,6 g, riebalų 7,2 g, baltymų 3,9 g
  • Paruošimo laikas: 20 minučių

Jums reikės:

  • 3 kietai virtų kiaušinių
  • 3 mažų marinuotų agurkėlių
  • 2 valg. š. majonezo
  • 1 arbat. š. garstyčių
  • druska, juodieji pipirai, pagal skonį
  • saldžiosios paprikos miltelių, užbarstymui

Gaminimas:

  1. Kietai virtus kiaušinius atvėsiname ir perpjauname per pusę.
  2. Išimame trynius. Indelyje juos sutriname šakute. Sudedame majonezą, garstyčias, įberiame druskos, juodųjų pipirų ir viską gerai išmaišome.
  3. Paruoštą įdarą sudedame į konditerinį maišelį su plačiu antgaliu ir įspaudžiame į kiaušinių baltymus.
  4. Agurkus perpjauname per pusę. Juos uždedame ant įdaro. Apibarstome saldžiosios paprikos milteliais.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *